Inhoud & Oefeningen

Jouw oefeningID gebruik je om al jouw antwoorden te versturen zodat deze gekoppeld worden aan jouw account. Op deze pagina vind je jouw oefeningID.
Als je niet direct een antwoord hebt, kan het helpen om de vraag even te parkeren. Soms moet je iets langer broeden op een antwoord en iets meer tijd nemen om een goed antwoord te formuleren.

Het kan ook helpen om in je omgeving de vraag te bespreken en samen met iemand die jou goed kent tot een antwoord te komen.
21 dagen is slechts een richtlijn en je kan alle tijd nemen die je nodig hebt om het studiekeuzeprogramma af te ronden. Je hebt onbeperkt toegang en het is dus niet erg als je een weekje druk bent met andere dingen.
Als je per dag meer tijd besteed in het programma kan je het programma ook sneller afronden dan 21 dagen. Pas er wel voor op dat je geen overhaaste studiekeuze maakt.
Ja, dat kan. Zodra je jouw antwoorden hebt verstuurd, zie je een overzicht van jouw antwoorden. Onderaan klik je op ‘Bewerk jouw inzending’. Je kan onbeperkt jouw antwoorden aanpassen.

Zodra je de aanvraag doet voor jouw resultaten (stap 2) maak je jouw antwoorden definitief.
Als je een bepaald vak in de interesse cijferlijst niet hebt gehad, probeer dan een voorstelling te maken van de inhoud van het vak. Je kan ook online research doen naar de inhoud van het vak op de middelbare school.
Een held kan iedereen zijn die jou inspireert! Een van je ouders, een goeie buurman of een vriendin. Het hoeft niet perse een bekend persoon te zijn. Je hoeft geen held te bedenken. Als er niemand is waar je tegenop kijkt, vul dit dan in de oefening zodat ik weet dat je de oefening hebt afgerond.
Heb je een vraag over een andere oefening? Neem dan contact op via de chat, e-mail of telefoon. Dan heb je op doordeweekse dagen vaak dezelfde dag nog een antwoord.

Resultaten & Top-3 Studieselectie

Het duurt gemiddeld 2-5 werkdagen voordat we jouw resultaten klaarzetten in jouw account. Zodra jouw resultaten klaarstaan ontvang je direct een e-mail op het e-mailadres dat gekoppeld is aan jouw bestelling. Check ook even je spamfolder.

Let op! De resultaten kunnen pas worden opgesteld zodra je alle oefeningen van stap 1. hebt ingevuld. Loop je alles nog even na voordat je de aanvraag doet?
Zodra jouw resultaten klaarstaan, kan je deze inzien onder het kopje ‘Mijn Resultaten Bekijken’ (stap 2.) Als jouw resultaten klaarstaan ontvang je direct een e-mail op het e-mailadres dat gekoppeld is aan jouw bestelling. Check ook even je spamfolder.
De top-3 studieselectie is geen algoritme maar word handmatig samengesteld. Ik bekijk eerst al jouw antwoorden en uitslagen en vertaal deze naar jouw belangrijkste passies, kwaliteiten en voorkeuren. Daarna selecteer ik de top-3 studies die inhoudelijk het beste aansluiten op jouw profiel en die passen bij jouw ambities (hbo/wo/mbo).